Käyttöehdot

Tietosuojakäytäntö

Käyttöehdot

Johdanto

Nämä ehdot koskevat tämän verkkosivuston käyttöä; käyttämällä tätä verkkosivustoa, hyväksyt nämä ehdot kokonaisuudessaan. Jos olet eri mieltä käyttöehdoistatai sen osista, älä käytä verkkosivujamme.

Immateriaalioikeudet

Ellei toisin mainita, Benete Oy omistaa verkkosivujen immateriaalioikeudet ja kaikki siinä julkaistut materiaalit (mukaan lukien jamuita materiaaleja poissulkematta tekstit, valokuvat, ja muut kuvat, tavaramerkit ja logot).

Ei takuuta

Tämä verkkosivusto tarjotaan sellaisenaan kuin se on, ilman mitään vakuuksia tai takuita. Benete Oy ei anna mitään takuita tälle verkkosivustolle, tällä sivustolla oleviin tietoihin tai materiaaleihin.Tämän verkkosivuston tiedot on tarkoitettu vain tiedon jakoa varten ja Benete Oy huolehtii ja tarkistaa (kohtuuden rajoissa) varmistaakseen jaettujen tietojen paikkansapitävyyden niiden julkaisupäivänä.
Mikään tällä verkkosivustolla ei ole, eikä minkään ole tarkoitus olla, neuvoa-antavaa millään tasolla. Benete Oy ei siten ota vastuuta mistään toimenpieetstä, joka on syntynyt verkkosivuilla vierailleen kävijän tai sellaisen kolmannen osapuolen taholta joile on voitu kertoa sen sisällöstä.

Laki ja toimivalta

Näitä ehtoja hallitaan ja tulkitaan Suomen lainsäädännön mukaisesti, ja näihin käyttöehtoihin liittyvät mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan ainoastaan Suomen tuomioistuimissa.

Benete Oy

Postilokero 135
20521 Turku
Suomi
hi@benete.com