Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Käyttöehdot

Asiakastiedot

Ottaessasi yhteyttä meihin keräämme sinun ilmoittamiasi tietoja, jotta voimme pitää yhteyttä nykyisiin tai tuleviin asiakkaisiin.

Analytiikkapalvelut

Parantaaksemme sinun ja verkkosivujemme välistä vuorovaikutusta, keräämme tietoja sinun selaus- ja käyttötiedoista sivustollamme. Emme yhdistä mitään tietoja, jotka on kerätty tältä verkkosivustolta minkään toisen lähteen henkilökohtaisiin tunnistettaviin tietoihin. Yli kuusi kuukautta vanhat selaus- ja käyttötiedot poistetaan automaattisesti.

Tietoturva

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä verkkoturvallisuusstandardeja, jolden mukaisesti olemme varmistaneet että keräämämme henkilötiedot on tallennettu turvallisiin käyttöympäristöihin. Henkilötietoihisi pääsevät vain henkilöt, joiden on käsiteltävä niitä välttämättömien työtehtäviensä suorittamiseksi.

Tiedon hallinta EEA:n ulkopuolella

Sinun henkilökohtaisia tietoja ei koskaan julkaista tai myydä kolmannille osapuolille. Analytiikkapalvelujen käsittelemää tietoa voidaan tallentaa Euroopan talousalueen (EEA) ukopuolelle jos analytiikkapalveult tai ohjemistotoimittaja tallentaa tietoja EEA:n ulkopuolelle. Muissa tapauksissa emme siirrä tietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Käytämme aina vankimpia oikeudellisia, toiminnallisia sekä fyysisiä että teknisiä keinoja parantaaksemme sinun anonyymiteettiäsi ja välttääksemme tietojen ei-toivottua paljastamista muille henkilöille, yhteisöille ja hallintoelimille, ellei laki, oikeuslaitos tai valtion virasto sitä vaadi.

Käytäntöjä koskevat päivitykset

Voimme ajoittain päivittää näitä tietosuojakäytäntöjä. Kannustamme sinua säännöllisesti tarkistamaan uusimman version osoitteessa www.benete.com. Teemme parhaamme informoidaksemme sinua tämän tietosuojakäytännön mahdollisista päivityksistä.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat pyytää pääsyä tietoihisi, niiden poistamista tai haluat korjata antamiasi tietoja, voit ottaa yhteyttä meihin osoitteessa: privacy@benete.com.

Benete Oy

Postilokero 135
20521 Turku
Suomi
privacy@benete.com